Nummer i lotto

Det finns många filmer av lotto. Lotto på onsdagar, lördagar eller Euro Jackpott. Lotto är ett spel som varken kräver tidigare erfarenhet eller skicklighet. Chansen att vinna på lotto är inget någon kan påverka. Vinstraderna är skrivna i sten och det finns inte något som kan öka sina chanser för vinst. Men det man kan göra är att maximera chansen till absolut störst möjliga vinst. När man spelar på lotto utgår man allt som oftast utifrån sina turnummer eller ännu vanligare, personnummer och så vidare. Detta är inga konstigheter och valet av nummer kan mycket väl vara utifrån speciella dagar. Men det som händer är att man begränsar sig allt som oftast till endast hälften av siffrorna som finns tillgängliga.

Turspel och välja nummer strategiskt

En bra sak att tänka på är att det finns fler siffror än 31, som är antalet dagar under en månad. Spelet baseras på sannolikhetsläran. Ju mer man spelar desto större är chanserna för vinst. Samtidigt kan man också se till att göra sin hemläxa. Gå genom vilka nummer som gången innan vunnit. Sannolikheten att samma nummer dras igen är högst osannolikt. Turnummer är alltid bra att ha men kommer inte att öka chanserna för vinst. Det är och kommer att vara slumpen som avgör om man vinner eller inte.

En rad som exempelvis går upp med 2 nummer kommer ej att fungera. När man väljer sina nummer ska man välja slumpmässigt, precis som maskinen drar numren. Det absolut bästa är att komma bort från ordinära personnummer och så vidare. Tänk på att datum enbart har 31 siffror att välja bland. Det finns numera fler bollar än 31 stycken i dragningarna. Det är viktigt att tänka på att använda pengarna man satsat på ett bra sätt, även om lottodragningar i sig har en charm och tjusning.

Det finns människor som flera gånger i veckan spelar lotto, år i sträck. Därför är det också viktigt att tänka på att man inte alltid om väldigt sällan vinner. Oddsen för att man ska vinna är låga och allt som oftast får tanken av vinst vara det som är drivande. Man behöver inte heller spela varje vecka utan kan spela när jackpotten blivit stor igen. Det finns lotterier med olika odds, är man medveten om detta kan man också få en bättre förståelse för när och vilka lotterier man kan spela. Det går också att spela på lotterier som inte har lika många bollar, vilket ökar ens chanser för vinst. Vinsten kommer inte att vara lika stor dock.

Öka ens vinstchanser

Att spela på lotto är enkelt, men desto svårare att vinna. Sedan ligger det en tjusning i att vänta på resultat från dragningar. Man kan spela på sina turnummer varje vecka men detta är inget gör att man kommer närmare vinsterna. Tålamod är huvudordet och även om det kan vara så att man aldrig vinner något så får man glädjas åt andra. När det gäller turnummer så är det vanligt att man förmodar att siffror och datum som ligger närmast till hjärtat är det som vinner. Detta är en strategi som kan fungera, på samma sätt som vilket annat nummer kan fungera.

Inget är säkert men med tålamod ökar man sina chanser. I regel är det oftast pensionärer som spelar mest lotto, tittar man på vinnarna historiskt så kan man också se att det är de som får utdelning. Vissa har spelat i många år. Sedan finns det enstaka individer som kan vinna först gången. Lottodragningar drar till sig många spelare, det går snabbt och vinsterna kan vara extremt stora. Stora nog för att göra en ekonomiskt oberoende livet ut. Inte konstigt att det är så populärt med det i åtanke.